Hotel boeken Mallorca

Op een toeristisch eiland als Mallorca, leeft de bevolking voor een groot gedeelte van het toerisme. Er is voldoende horeca, de stadskernen bevatten bezienswaardigheden en musea en bovendien zijn er veel hotels om uit te kunnen kiezen. Voor iedereen is er op Mallorca een geschikt hotel te boeken aangezien de prijzen erg uiteenlopend zijn. De prijzen verschillen per hotel, maar zijn ook seizoensgebonden.

In de schoolvakanties en het hoogseizoen zijn de prijzen in hotels hoger dan tijdens andere periodes van het jaar. Daarnaast kun je kiezen voor een simpel hotel als je veel op pad bent, of juist voor een wat luxer hotel als je wilt genieten van allerlei faciliteiten.

Een hotel boeken op Mallorca

Op www.booking.com zie je dat er veel hotels op Mallorca zijn. Er bestaan hotels waar je vanaf 27 euro per nacht terecht kunt. Dit zijn accommodaties waar gasten een badkamer en keuken delen met de overige gasten. Mensen die lowbudget op vakantie willen gaan, zitten in dergelijke hotels op hun plek. Het is simpel en goedkoop waardoor je geld overhoudt voor uitstapjes en andere dingen. Vanaf 30 euro per nacht heb je op Mallorca een hotel inclusief ontbijt.

Je hebt er je eigen badkamer en zelfs een terras of balkon. Ben je op zoek naar een hotel waar je zowel gebruik kunt maken van ontbijt als diner? Dan kun je vanaf 40 euro per nacht terecht op een kamer met halfpension. Voor een hotel met volpension moet je iets dieper in de buidel tasten. De goedkoopste optie kost 84 euro per nacht maar dan geniet je wel van een hotel met aardig wat faciliteiten en lekker eten en drinken.

Voor ieder wat wils

Tot slot kun je gaan voor een all inclusive hotel, waarbij je de hele dag gratis kunt eten en drinken. Deze hotels zijn vaak uitgerust met diverse eetgelegenheden, bars, zwembaden en entertainment. Ook voor kinderen is er vaak veel te doen en te beleven. Op Mallorca is het goedkoopste all-in hotel al beschikbaar vanaf 63 euro per nacht. De duurste kost 714 euro per nacht.

Zo zie je dat er voor elk soort toerist op Mallorca een geschikt hotel is. Zo kun je per dag online een hotel boeken als je een rondtocht maakt, maar ook vooraf thuis een hotel boeken voor een bepaalde periode is mogelijk. Als je op tijd boekt, krijg je wellicht een vroegboekkorting, maar ook mensen die last-minute boeken hebben kans op leuke acties en aanbiedingen om hun verblijf op Mallorca nog leuker te maken.