Een auto huren op Mallorca

Auto huren Mallorca? Je heb je thuis al verheugd op een vakantie op Mallorca en hebt de vliegtickets goedkoop op de kop weten te tikken. Nu is het genieten geblazen: koffer inpakken (met natuurlijk voldoende zomerse kleding), online bekijken wat er allemaal te doen is tijdens je verblijf op het eiland en zorgen dat je reisdocumenten en -verzekering up to date zijn. Maar vergeet je niet iets?

Je reist met het vliegtuig maar heb je ook al nagedacht over hoe je op Mallorca gaat reizen? Een auto huren is wellicht een goede optie omdat je op deze manier altijd mobiel bent en gemakkelijk grotere afstanden af kunt leggen.

Autohuur Mallorca Airport

Gelukkig is het autoverhuur aanbod op Mallorca erg groot. Zo zijn er nabij luchthaven Palma de Mallorca voldoende plekken waar je een auto kunt huren. Natuurlijk kan dat ter plekke, maar is het niet fijn om je vakantie echt goed voorbereid te beginnen. Ook online kun je, vaak in je eigen taal, alvast een auto huren voor de periode dat je op Mallorca verblijft.

Zo kun je alvast bekijken welke auto je zou willen huren en deze reserveren zodat hij ook daadwerkelijk beschikbaar is op het moment dat je arriveert en. Bovendien kun je goed lezen wat de prijzen en voorwaarden zijn. Op het moment dat je arriveert op het eiland kom je dan niet meer voor onaangename verrassingen te staan.

Relaxed de vakantie beginnen

Zo kan het voorkomen dat veel auto’s al verhuurd zijn en jij rond moet rijden met een auto die je wellicht liever niet had gekregen. Aangezien je op vakantie bent en optimaal wilt kunnen genieten, is het wel zo fijn als je op de plek van bestemming geen onenigheid en stress krijgt over de huurauto. Daarnaast is het ook niet prettig als je met een Spaans sprekende medewerker moet gaan overleggen over tarieven, tijden en auto’s.

Als je vooraf online een auto uitzoekt, reserveert en (aan)betaalt is het enige dat je nog moet doen als je op je plaats van bestemming arriveert, instappen en wegrijden. Zo begin je de vakantie relaxed en ook meteen. Je hoeft niet te wachten op dealers, een geschikte auto en het doorlezen van documenten in een vreemde taal.

Top 3 Verhuurbedrijven van Mallorca!

Met een huurauto kun je alle kanten op. Je kunt de auto ophalen naast de luchthaven Palma de Mallorca zodat je meteen na de vlucht kunt vertrekken naar je verblijfsaccommodatie. Aangezien je nog geen eten of drinken in huis hebt, is het prettig als je met de huurauto naar de dichtstbijzijnde supermarkt kunt gaan. Zo kun je de vakantie rustig beginnen zonder het uitzoeken van buslijnen of het wachten op taxi’s.

Ook dagtrips of uitstapjes maken kan op Mallorca prima met de auto. De wegen van het eiland zijn goed toegankelijk en overal kan geparkeerd worden.